Ти впізнаєш її з тисячі... - нашу машину, звичайно!

Довгий час мешканці будинків мучилися у здогадках, хто ж так чудово перевозить меблі їхніх сусідів. Ми піклуємося про спокій наших клієнтів, тож тепер їм не доведеться відповідати на численні запитання знайомих та ділитися телефонами з усіма бажаючими. Як ми цього досягли? Читайте далі!
Створено: 21 Березня 2023
Оновлено: 28 Травня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Ти впізнаєш її з тисячі... - нашу машину, звичайно!

Компанія «УРА! Переїзд» тепер має власне брендове авто! Наш міні-венчик тепер легко впізнати серед тисячі таких самих синеньких автівок, тож, побачивши його на вулицях міста, можете сміливо помахати нам ручкою!

Особливі прикмети? Будь ласка! Міні-вен має темно-синій колір. На даху, бокових дверцятах та капоті автомобіля розміщений логотип нашої компанії - весела вантажівочка (така може були тільки у нас) та напис «УРА! Переїзд». Наявна також і інформативна частина, а саме перелік послуг, які ми надаємо, та номери телефонів, за якими Ви можете до нас звернутися. Однак, як то кажуть, «краще одного разу побачити, ніж сто разів почути», тому ось фото автівочки:

брендова автівка  нова автівка

Тож, побачивши таке авто, не зволікайте звернутися до компанії «УРА! Переїзд»!

Ще однією приємною новиною є те, що нас тепер буде видно на нових картах Google і можливо навіть з Космосу! Тож тепер Ви легко зможете знайти офіс нашої компанії на карті за допомогою Інтернету і неодмінно до нас завітати, навіть якщо діставатися доведеться з Космосу!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності