Квартирний переїзд у Львові: 10 золотих правил

Переїзд налічує декілька видів змін, але однією з найбільш вражаючих та емоційних є зміна адреси проживання. Це клопітна справа, яка потребує не аби яких навичок та вмінь. Тому, щоб заселитися у нову оселю з приємними враженнями, потрібно завчасно підготуватися до переїзду.
Створено: 22 Березня 2023
Оновлено: 11 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Квартирний переїзд у Львові: 10 золотих правил

10 правил переїзду

Переїзд налічує декілька видів змін, але однією з найбільш вражаючих та емоційних є зміна адреси проживання. Це клопітна справа, яка потребує не аби яких навичок та вмінь. Тому, щоб заселитися у нову оселю з приємними враженнями, потрібно завчасно підготуватися до переїзду.

Правила, яким необхідно слідкувати при перевезенні майна

Спеціалісти мувінгових компаній радять скористатися 10 золотими правилами квартирного переїзду. Дотримуючись цих порад ви зможете безпечно транспортувати речі на інше місто мешкання та радіти новому життю.

10 золотих правил перевезення квартири:

  1. Заздалегідь подбайте про необхідну кількість пакувальних матеріалів (скотч, стрейчова та бульбашкова плівка, ковдри, папір, мішки, поліетиленові пакти) та коробок для перевезення речей.
  2. Упакуйте м’які речі у пакети та мішки. Тару, що може розбитися, огорніть папером або бульбашковою плівкою та зафіксуйте за допомогою скотчу. Складіть «заготовки» у картонні короби.
  3. Зробіть на коробках маркування їх вмісту. Це допоможе швидко знайти необхідний предмет на новому місці.
  4. Побутову техніку бажано перевозити у коробках-оригіналах. Якщо вони не збереглися, візьміть короб, який підходить по розміру. Варто пам’ятати, що прилади мають щільно прилягати до бортів упаковки, тому, якщо залишилося порожнє місце, заповніть його папером чи пінопластом. Заклейте кришку короба скотчем.
  5. Особливу увагу зверніть на упакування холодильника чи морозильної камери. Їх можна транспортувати лише у вертикальному положенні та зафіксувавши до бортів вантажівки. При спуску/підйомі та перенесенні по рівній поверхні, охолоджуюче обладнання також не можна нахиляти вбік. Вантажники у Львові для цього використовують такелажні ремені та возики, які допомагають зменшити навантаження на людину.
  6. Підготуйте меблі. Для цього звільніть їх від усього, що в них зберігалося, дістаньте полички та шухлядки. Речі спакуйте, елементи, що знімаються, огорніть бульбашковою плівкою та закріпіть її скотчем. Якщо шафа завелика для перевезення, розберіть її. Для цього зніміть бокові панелі, двері та задню частину. Упакуйте окремо кожен сегмент. На комоді, в залежності від його ваги, шухляди можна залишити, але їх необхідно надійно зафіксувати. Це можна зробити за допомогою скотча або стрейчової плівки.
  7. З ліжка зніміть матрац, огорніть його плівкою. З каркасу ліжка зніміть бокові бильця та ніжки, упакуйте знімні елементи. Якщо є шухляди – витягніть їх та огорніть плівкою.
  8. Замовте вантажівку на зручний час. Перед її завантаженням перевірте чистоту кузову та наявність отворів для фіксування холодильного обладнання та інших габаритних меблів.
  9. У першу чергу завантажуйте холодильник, шафи, м’які меблі. Коробки з речами розташовуйте на вільному місці або зверху габаритних речей.
  10. Починаючи розвантаження майна, продумайте, чи достатньо місця у новій оселі для збору меблів. Якщо це робити буде не зручно, внесіть шафу та ліжко, зберіть їх, а після заносьте шухляди та коробки з речами.

Крім того, необхідно розрахувати, який вантажний автомобіль вам потрібен. Адже в малий кузов всі речі не помістяться, а надто великий коштує дорого.

Особливості професійного квартирного переїзду

квартирний переїзд

Квартирний переїзд у Львові від мувінгової компанії «УРА! Переїзд» може замовити кожна людина. Це може коштувати дорожче ніж самостійне перевезення, але збереже цілісність ваших речей та зробить переїзд до нової оселі набагато приємнішим. При замовленні професійної послуги ви отримуєте:

  • купу вільного часу, адже професійні працівники мувінгової компанії зроблять за вас всю підготовчу та основну роботу;
  • зберегти сили свої та помічників – всі вантажні дії, які пов’язані з фізичними навантаженнями, візьмуть на себе професіонали своєї справи;
  • оренду автомобіля, який буде перевозити ваше майно (вантажівки мувінгової компанії обладнані усім необхідним для безпечного та швидкого перевезення габаритних та особливих речей);
  • професійне розбирання та збирання меблів (вам не треба вникати у тонкощі меблевих конструкцій та шукати знаряддя для виконання цього етапу);
  • відсутність ризику, що ваше майно буде пошкоджено під час перенесення та перевезення (у разі такого випадку компанія бере на себе усі витрати по ремонту або відшкодовує повну вартість речей чи меблів).

Крім того, в мувінговій компанії «УРА! Переїзд» можна замовити додаткові послуги:

  • оренду пакувальних матеріалів та тари;
  • повне прибирання квартири після вивезення майна;
  • вивіз сміття;
  • вирішення питання щодо паркування вантажівки під час переїзду;
  • демонтаж та монтаж обладнання.

Чому більшість обирає переїзд від професійної компанії?

Мувінгова компанія «УРА! Переїзд» спеціалізується на різних видах переїзду. Одним із поширених напрямків – є приватне перевезення. Набирає обертів і послуга перевезення квартири у Львові «під ключ».

Ці види переїздів виконуються професійними фахівцями, які мають всі необхідні сучасні інструменти та приладдя для вашого безпечного перевезення майна. Керівництво компанії завжди йде на зустріч своїм клієнтам, тому пропонує різні пакети послуг – від «Економ» до «Елітного». Кожен, хто звернувся до мувінгової компанії, може обрати зручний тарифний пакет, та незалежно від вартості отримати послуги на найвищому рівні. Працівники уважні до кожного клієнта.

Замовити послугу можна різними способами. Найпоширеніший – це заповнити форму в режимі онлайн. Необхідно вказати дату і бажаний час, адресу відправлення та нового помешкання, об’єм вантажу. При необхідності, можна замовити пакувальні матеріали, які фахівці привезуть з собою. Для замовлення переїзду від мувінгової компанії також можна скористатися телефоном. В такому випадку необхідно повідомити данні, які потрібні для оформлення замовлення.

Оплата послуг нараховується погодинно. Фахівці працюють швидко та якісно, не намагаючись штучно збільшити час. Почніть життя на новому місці комфортно з мувінговою компанією «УРА! Переїзд»!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності