Переїзд головного офісу мережі аптек і оптик «Biomed» виконали на відмінно!

Для спеціалістів компанії «УРА! Переїзд» немає надскладних задач. Отримавши завдання від клієнта, ми заздалегідь продумуємо кожен крок його виконання, а тому завжди показуємо якісні результати.
Створено: 20 Березня 2023
Оновлено: 06 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Переїзд головного офісу мережі аптек і оптик «Biomed» виконали на відмінно!

переїзд офісу

Для спеціалістів компанії «УРА! Переїзд» немає надскладних задач. Отримавши завдання від клієнта, ми заздалегідь продумуємо кожен крок його виконання, а тому завжди показуємо якісні результати.

Особливості отриманого завдання

Цього разу завданням для нашої мувінгової компанії був переїзд постійного клієнта – мережі аптек і оптик «Biomed», а саме їх головного офісу.

Співпраця з мережею аптек і оптик «Biomed» триває досить довгий час, тому до виконання задачі спеціалісти підійшли з максимальним розумінням та відповідальністю.

перевезення офісу  

Замовником був обраний пакет послуг Еліт, тобто переїзд «під ключ». Головною складністю завдання було те, що всі роботи необхідно було провести за одну ніч, адже вже наступного ранку за вимогою керівництва мережі всі працівники мали приступити до своєї роботи вже в новому офісі.

траспортування офісу  послуги вантажників

Як проходив переїзд головного офісу «Biomed»?

Для перевезення офісу на 30 робочих місць нашою компанією було залучено 10 вантажників. Перевезення меблів та речей відбувалося з використанням вантажного автомобіля на 35 м.куб., який тричі їздив між старим та новим офісом.

Так як меблів було досить багато, за нашою рекомендацією керівництво мережі завчасно розробило план розміщення меблів у новому приміщенні. Це дозволило значно зекономити час та полегшило роботу нашим спеціалістам.

переїзд головного офісу  план

Загалом переїзд тривав 12 годин. Зранку всі роботи були закінчені, тому, як і було домовлено, о 9:00 працівники компанії змогли зайняти свої робочі місця вже в новому офісі. Від керівництва ми отримали схвальні відгуки та залишилися повністю задоволені якістю виконання завдання.

траспортування головного офісу  перевезення головного офісу

З впевненістю можемо сказати: довіривши переїзд нашій мувінговій компанії, ви гарантовано отримаєте якісний результат та залишитеся задоволеними швидкістю виконання робіт!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності