Як перевезти медичне обладнання вчасно та надійно

Медичне обладнання — річ не тільки важка, але й тендітна. Про це працівники компанії «УРА! Переїзд» знали і раніше, але нещодавно їм стався випадок дізнатися й особливості перевезення цих життєво важливих апаратів.
Створено: 19 Березня 2023
Оновлено: 06 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Як перевезти медичне обладнання вчасно та надійно

перевезення медичного обладнання

Медичне обладнання — річ не тільки важка, але й тендітна. Про це працівники компанії «УРА! Переїзд» знали і раніше, але нещодавно їм стався випадок дізнатися й особливості перевезення цих життєво важливих апаратів.

До компанії надійшло замовлення перевезти із м. Львова у м. Дрогобич цілу лабораторію по проведенню аналізу крові. Постійні клієнти «УРА! Переїзд», медичний центр «МеДіс», вирішив запропонувати мешканцям міста послуги по аналізу крові і замовив перевезення спеціального діагностичного апарату, вагою 425 кг, а його ціна складала 16 500$. До такого перевезення робітники підійшли дуже відповідально. Завдяки використанню спеціального такелажного обладнання, це складне перевезення було проведено успішно і мешканці м. Дрогобича отримали можливість проводити складні аналізи крові у себе в місті.

Перевезення медичного обладнання - це надзвичайно відповідальна справа, адже потребує обережного ставлення і вимагає великих як фізичних, так і організаційних витрат. Треба розуміти, що обладнання з великою вагою не тільки складно вантажити, для цього потрібна спеціальна техніка, але й іноді воно має зміщений центр ваги. Неуважно та ненадійно закріплене, таке обладнання може навіть перевернути вантажний автомобіль.

перевезення обладнання  транспортування медичного обладнання

переїзд обладнання  медичне обладнання

Професійні такелажники нашої компанії зможуть розмістити, закріпити та перевезти будь яке обладнання з дотриманням усіх мір безпеки. Промислове, технологічне або медичне, воно безпечно буде доставлено на нове місце. Для зручності під, час вантажу, можна скористатися гідравлічним підйомником. У цього устрою є велика перевага — підіймає та опускає він навіть важке обладнання дуже плавно. Це значно зменшує ймовірність пошкодження апарату під час його завантаження.

Замовляйте перевезення медичного обладнання у компанії «УРА! Переїзд» і тоді транспортування буде надійним на всі 100.

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності