Перевезення піаніно від мувінгової компанії УРА! Переїзд

Однією з непростих задач, якщо її намагатися виконати самостійно, є перевезення музичного інструменту. Цей вантаж потребує обережного ставлення при перевезенні та наявність спеціального обладнання. Впоратися з нею можуть спеціалісти мувінгових компаній. Розглянемо декілька порад щодо перевезення цінного вантажу.
Створено: 16 Березня 2023
Оновлено: 25 Березня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Перевезення піаніно від мувінгової компанії УРА! Переїзд

перевезення піаніно

Кожен день ми зіштовхуємося з різними повсякденними речами та задачами. Однією з непростих задач, якщо її намагатися виконати самостійно, є перевезення музичного інструменту. Цей вантаж потребує обережного ставлення при перевезенні та наявність спеціального обладнання. Впоратися з нею можуть спеціалісти мувінгових компаній. Розглянемо декілька порад щодо перевезення цінного вантажу.

 

Особливості перевезення музичних інструментів 

  • перевозячи вантаж, звертайте, в першу чергу, увагу на 100%-ве збереження звучання і неушкодженість інструменту
  • заздалегідь попереджайте спеціалістів про габарити інструменту. Наприклад, ваш рояль великого розміру і знаходиться у маленькій квартирі на 13 поверсі
  • віддавайте перевагу спеціалістам, що додатково надають послуги пакування інструменту, демонтажу декоративних елементів з наступним їх монтажем та професійного налагодження після транспортування

Однією з таких компаній, що надає професійні мувінгові послуги є УРА! Переїзд. У своїй роботі перевізник використовує професійне такелажне обладнання, упакувальний матеріал та сильних вантажників, усе заради того, аби переїзд будь-якого музичного інструменту пройшов швидко та безпечно. Для більш детальної інформації зверніться за посиланням.

Нижче, на прикладі цієї компанії, розглянемо процес складання, упаковування і перенесення такого музичного вантажу, як піаніно.

Етап перший

В роботі компанія УРА! Переїзд використовує спеціальну лавку, яка дозволяє професійно перевезти будь-яке піаніно чи рояль. Перед переїздом піаніно, потрібно демонтувати верхню та нижню кришку самого інструменту. Верхня кришка знімається досить легко і знаходиться на засовах, також, можна зняти кришку клавіатури. Ці операції потрібні, аби зменшити вагу піаніно, в середньому, до 50 кг. Нижня кришка знімається досить легко, адже вона знаходиться тільки на одній засовці. В розібраному стані піаніно має меншу вагу і може краще транспортуватися.

Етап другий

Зняті кришки обов’язково запаковуються у вантажні одіяла та замотуються стретч-плівкою, для уникнення пошкоджень під час перевезення. Упакування самого інструменту відбувається за допомогою вантажних одіял, які закривають інструмент з різних сторін. Таке упакування дозволяє якісно захистити інструмент від пошкоджень, що можуть виникнути під час перевезення.

Стретч-плівка, якою обмотується інструмент дозволяє якісно зафіксувати упакувальний матеріал на самому інструменті, а також у майбутньому надійно зафіксувати такелажні ремені. Такелажні ремені компанія використовує для фіксування самого інструменту до планки, яка потім транспортується завдяки возику, який може без проблем перевезти предмет на довші відстані, без залучення людської сили.

Етап третій

Завдяки возику, інструмент можна легко перемістити на довгі дистанції, не зважаючи на наявність порогів, довгих коридорів та перепон, які виникають під час перевезення. Як правило, для перевезення піаніно компанія використовує 4-х вантажників, що можуть легко перевезти будь-яке піаніно. Використання возика дозволяє закріпити такелажні ремені, для перенесення піаніно по сходах. У своїй роботі вантажники використовують спеціальні такелажні ремені, які пройшли спеціальні випробування та сертифіковані для важких робіт: для перевезення та перенесення вантажів. Завдяки лавці, на якій знаходиться піаніно, воно ніколи не пошкодиться знизу та завжди якісно буде зафіксовано на ременях, для безпечної роботи самими вантажниками.

Використання професійного такелажного обладнання дозволяє швидко, якісно, а головне безпечно перевезти будь-які музичні інструменти на довгі відстані. Такелажні ремені дозволяють вантажникам зафіксувати вантаж на плечах, що дає можливість підняти більшу вагу та більш якісно управляти самим процесом перенесення інструменту.

Довіряйте перенесення вантажу спеціалістам, бережіть себе та своїх близьких!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності