Перевозимо офіс правильно!

Ідеальний офісний переїзд - це переїзд, який на 100% реалізує мувінгова компанія. Тобто Вам, як головному герою відомого фільму, залишається тільки прихопити свій фікус у горщику.
Створено: 16 Березня 2023
Оновлено: 03 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Поради щодо якісного офісного переїзду

офісний переїзд

Ідеальний офісний переїзд - це переїзд, який на 100% реалізує мувінгова компанія. Тобто Вам, як головному герою відомого фільму, залишається тільки прихопити свій фікус у горщику.

Але існують суб’єктивні причини, які вимушують компанію займатися перевезенням самостійно або проводити частину роботи власними силами. Якщо Вам доводиться переїздити самотужки, скористайтесь нашими порадами, сподіваємося вони стануть Вам у нагоді.

 Поради щодо самостійного перевезення офісу

  1. Готуйтеся до переїзду завчасно, адже «підготовка – це старша сестра реалізації».
  2. Правильно оберіть день та час. Організація офісного переїзду на робочому тижні не тільки порушить бізнес процеси компанії, але й може ускладнитися трафіком у місті, завантаженими автодорогами тощо.
  3. Не використовуйте вживаний пакувальний матеріал. Коробка б/у може не витримати навантаження. Правило підбору тари – чим важчий вантаж – тим коробка повинна бути менша.
  4. Не слід використовувати звичайні газети в якості пакувального матеріалу.
  5. Перевезення офісних меблів передбачає акуратне бережливе пакування та маркування. Рекомендуємо використвувати для цього спеціальний папір замість клейкої стрічки, щоб уникнути слідів клею на меблях.
  6. Нанесіть позначення на коробки «верх» або «низ», «крихке» або «скло».
  7. Речі першої необхідності та важливі документи слід перевозити окремо від загального вантажу.
  8. Особисті речі працівників слід транспортувати в окремих коробках, попередньо їх промаркувавши прізвищем власника.
  9. Заздалегідь визначте та узгодьте розташування робочих місць працівників в новому приміщенні. Це дозволить Вам «намалювати» схему розміщення меблів і значно полегшить процес розвантаження та розпакування. До речі, малюючи схему розташування, врахуйте розмітку телефонних та комп’ютерних кабелів.
  10. Зберіть максимальну кількість інформації про транспортну компанію, її працівників, відгуки про якість надання послуг.
  11. Не забудьте скласти детальний опис вантажу та включити в договір статтю про «матеріальну відповідальність компанії перевізника».
  12. Якщо є можливість, проведіть «чистку» речей, що підлягають перевезенню, можливо деякі з них можна залишити або викинути на смітник.
  13. Перед транспортуванням офісної техніки переконайтесь, що вона не потребує спеціальної упаковки чи специфічних умов перевезення. Такі дані можна знайти в тех.паспорті. Для перевезення офісної техніки використовуйте її оригінальну упаковку, або скористайтеся повітряно-бульбушковою плівкою.
  14. Розбираючи меблі, пам’ятайте, що їх доведеться збирати. Тобто всі роботи слід виконувати дуже акуратно.
  15. Для книг та паперів використовуйте невеликі коробки, бо вони швидко «важчають» і стають не підйомними.

І наостанок

Не забудьте сповістити бізнес партнерів про нову адресу Вашої компанії. А після переїзду запросіть їх розділити радість початку нового бізнес-життя!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності