Перевозимо торгову точку

Перед тим як почати безпосередньо перевезення магазину чи аптеки, бутіка чи кіоску, менеджер мувінгової компанії виїздить до замовника для проведення оцінювання обсягу робіт, на основі якого складається не тільки кошторис, а й розробляється детальний план та графік перевезення.
Створено: 22 Березня 2023
Оновлено: 03 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Поради щодо швидкого та якісного перевезення торгової точки

торгова точка

Є проекти, реалізація яких і складна, і цікава одночасно. Наприклад, переїзд торгової точки, не залежно від її розмірів та призначення - це справді дуже трудомісткий процес, який вимагає від спеціалістів мувінгової компанії високого професіоналізму, успішного досвіду в організації перевезень та навичок роботи в складних умовах.

Перед тим як почати безпосередньо перевезення магазину чи аптеки, бутіка чи кіоску, менеджер мувінгової компанії виїздить до замовника для проведення оцінювання обсягу робіт, на основі якого складається не тільки кошторис, а й розробляється детальний план та графік перевезення.

Якщо Ви запланували переміщення торгової точки – що головне?

Перша і основна порада – скористатися послугами професійного перевізника, причому в ідеалі – саме компанії, яка надає мувінгові послуги.

Друга порада – правильно підійти до вибору підрядника.

Якщо перші дві умови виконані, то навіть переїзд великого гіпермаркету, в якому представлений широкий асортимент товару, що відрізняється і по розмірам, і по вазі, і по призначенню, і по ціні, буде виконаний швидко і безпечно для вантажу. Що дуже важливо, адже будь-які проблеми при перевезенні торгової точки позначаються на роботі, а отже і на прибутку.

Увага до деталей

В обох випадках – якщо Ви співпрацюєте з професіоналами або організовуєте транспортування самостійно, слід приділити увагу наступним деталям.

  1. Кошторис на перевезення торгової точкимає включати вартість пакувального матеріалу (його кількість та вид визначає менеджер на основі огляду), послуги професійних вантажників (необхідна кількість яких також розраховується заздалегідь) та інші роботи. Графік та день перевезення мають попередньо узгоджуватись із замовником.
  2. Контроль на місцях. В призначений день спеціалісти мувінгової компанії (або відповідальні за переїзд працівники Вашої компанії), включаючи такелажників, вантажників, водіїв прибувають за вказаною адресою і проводять всі роботи, необхідні для комплексного перевезення торгової точки. До основних робіт, які необхідно додатково проконтролювати, можна віднести демонтаж торгового обладнання, розбір меблів, пакування торгового оснащення та пакування товару, навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування та інше.
  3. Після доставки вантажу в місце призначення, робота ще не закінчилась. Залежно від умов договору, спеціалісти мувінгових компанії надають додаткові послуги у вигляді монтажу оснащення та вивіз пакувального сміття.

Транспорт – одна з найважливіших деталей

При перевезенні магазину велику увагу слід приділити вибору транспортних засобів. Адже, якщо мова йде про перевезення продуктів харчування та спеціалізованого обладнання для їх зберігання (холодильники, морозильні камери тощо), то автомобіль має бути спеціально оснащений. Інколи для перевезення торгового обладнання необхідна наявність спеціальної техніки, особливо якщо йдеться про негабаритний вантаж з великою вагою.

Рано чи пізно з проблемою переїзду може стикнутися кожен магазин чи кіоск, аптека чи дорогий бутик з ювелірними прикрасами. Для того щоб перевезення стало безпечним для товару і обладнання, максимально зручним та комфортним для власника торгової точки, краще довіритися професійній мувінговій компанії.

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності