Правильний скотч для переїзду - один з головних пакувальних матеріалів

Ця історія почалась у далекому 1923р., коли американцю Річарду Дрю надали посаду у лабораторії, що займалася виробництвом паперу «3 М». З 1923р. Дрю почав працювати техніком. Згодом, фірма оцінила старання та зусилля Річарда, тому вирішила скерувати його в магазини та автосалони, для перевірки нового наждачного паперу.
Створено: 16 Березня 2023
Оновлено: 03 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Правильний скотч для переїзду - один з головних пакувальних матеріалів

скотч для переїзду

Ця історія почалась у далекому 1923р., коли американцю Річарду Дрю надали посаду у лабораторії, що займалася виробництвом паперу «3 М». З 1923р. Дрю почав працювати техніком. Згодом, фірма оцінила старання та зусилля Річарда, тому вирішила скерувати його в магазини та автосалони, для перевірки нового наждачного паперу. Згодом, перебуваючи деякий час у майстерні, Річард побачив, що у майстрів виникла проблема з фарбуванням кузову трьома кольорами. Через це, Дрю вирішив виправити якимось чином цю ситуацію та допомогти майстрам.

Через деякий час, Річарду прийшла ідея використати малярну стрічку, ширина якої склала 5 см, попередньо нанісши на ній клей по двох краях. Дрю приніс стрічку майстру, майстер її пофарбував, проте стрічка змінила свій вигляд, вона деформувалася. Причиною деформації став клей, який нанесли по двох кінцях стрічки. Не дивлячись на невдалий експеримент, Річард і далі випробовував клейку стрічку.

5 років знадобилося Річарду аби винайти ідеальну клейку смужку. В 1930р. першу вдосконалену клейку стрічку відправили клієнту у Чикаго, аби її протестувати. Зрештою, клієнт залишився задоволеним та рекомендував її масове виробництво. 

Чому скотч має таку назву?

Як вище зазначалося, стрічка після фарбування майстром змінила свій вигляд. Майстер був дуже обуреним, тому сказав:

  • Чому це трапилося? Чому цей клей нанесений лише по контурах?

Майстер був емоційним, тому жбурнув рулон стрічки у Дрю. Він сказав, забрати стрічку та відправити її босам у Шотландію, аби ті додали ще клею. Чому в Шотландії, запитаєте ви? Тому що, Шотландія славилася своєю економністю та скупістю. На той час, в Америці було заведено називати все що означало скупість словом «скотч». Ось чому скотч має таку назву. 

Використання скотчу

Клейка стрічка або скотч використовується в багатьох сферах, навіть у господарстві. Не винятком став і переїзд, адже швидко, якісно та безпечно закрити Ваші коробки може саме він. Також, він стане вам у пригоді, коли потрібно буде запакувати велику техніку. Думаємо, у кожному будинку чи квартирі, є цей прекрасний девайс.

Обираючи пакувальний скотч звертайте увагу на:

  • зручність у використанні (легко утилізується та транспортується)
  • ширину стрічки (чим ширша стрічка і шар клею, тим стрічка краще)
  • безпечність матеріалу (обирайте матеріал без наявності токсинів або хімічних елементів)
  • звертайте увагу на гарантію якості, яка є підтвердженням того, що скотч збереже свої властивості та не зіпсується
  • оптимальну вартість (стрічка повинна витримувати навантаження, матеріал бути якісним, а ціна — помірною)

Вибір скотчу

Вибрати та замовити скотч можна як у магазині, так і в мувінговій компанії. Обираючи мувінгову компанію, зверніть увагу на УРА! Переїзд. Компанія надає різноманітні послуги, починаючи з перевезення вантажу і закінчуючи закупівлею пакувального матеріалу. Розглянемо основні характеристики скотчу від УРА! Переїзд:

  • ширина скотчу - 48 мм.
  • довжина - 66 м.п.
  • клей, який нанесений на цю клейку стрічку не залишить слідів на ваших меблях.

 Якщо ви обрали непрофесійну клейку стрічку, і маєте віддерти скотч з ваших меблів, перейдіть на сайт компанії та ознайомтеся як і що потрібно робити у такому випадку.

Посилання на сайт - http://www.urapereyizd.com.ua/ua/porady-po-pereizdu/vberehty-mebli.

Також можете придбати декілька кольорів клейких стрічок для переїзду. Щоб легко посортувати все на новому місці. Наприклад, коробка з червоною клейкою стрічкою буде з кухні, а з синьою з вітальні.

скотч для перевезення    правильний скотч для переїзду

Ціна скотчу

Ціна клейкої стрічки всього 40 грн за 1 рулон. А при купівлі її в кількості від 2-х рулонів безкоштовно надається пістолет для клейкої стрічки, який повертається після переїзду.

Тепер ви знаєте, що таке клейка стрічка і походження слова скотч. Використовуйте професійні пакувальні матеріали для переїзду, аби переїзд пройшов легко, успішно, а головне безпечно.

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності