У Фейсбуці відбувся розіграш призів від компанії «УРА! Переїзд»!

Мувінгова компанія «УРА! Переїзд» з 18 до 25 вересня цього року проводила конкурс за дуже простими правилами участі. Щоб прийняти участь та виграти круті та корисні подарунки необхідно було виконати декілька умов та знайти на офіційному сайті мувінгової компанії секретний код.
Створено: 18 Березня 2023
Оновлено: 12 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

У Фейсбуці відбувся розіграш призів від компанії «УРА! Переїзд»!

розіграш призів

Мувінгова компанія «УРА! Переїзд» з 18 до 25 вересня цього року проводила конкурс за дуже простими правилами участі. Щоб взяти участь та виграти круті та корисні подарунки необхідно було виконати декілька умов та знайти на офіційному сайті мувінгової компанії секретний код.

Аби стати учасником конкурсу та взяти участь у розіграші призів необхідно було зробити наступне:

  • підписатися на отримання повідомлень та новин з офіційної сторінки компанії «УРА! Переїзд» на ресурсі Фейсбук;
  • поширити інформацію про оголошений конкурс на власній сторінці;
  • знайти на сайті компанії слова «УРА! Конкурс», зробити скріншот сторінки, щоб було видно цю фразу та надіслати приватним повідомленням у Фейсбуці зроблене фото екрану.

Виконання умов, які прописали організатори конкурсу, є можливість отримати один з трьох подарунків:

  • 1 місце – набір розхідних матеріалів, який складається з тридцяти одиниць ТМ «BOSCH».
  • 2 місце – набір біт, виробник торгова марка «BOSCH».
  • 3 місце – брендове горнятко від мувінгової компанії «УРА! Переїзд».

Переможці організованого конкурсу обиралися за допомогою сервісу RANDOM 26.09.2018. Участь приймали всі сторінки Фейсбук, володарі яких правильно виконали всі умови, які запропонували організатори.

Важливою умовою участі у розіграші призів було правило надання скріншотів з секретними словами. Ті учасники, які надсилали повідомлення у коментарі а не приватним повідомленням були дискваліфіковані з подальшої участі у конкурсі.

Організатори конкурсу, по його закінченню надіслали щасливим переможцям чесно виграні призи, та отримали багато відгуків про змагання та роботу компанії в цілому. Повідомлень з правильною відповіддю було багато, але пощастило лише трьом з них. Команда фірми з перевезення речей щиро привітала переможців та побажала успіху у наступних змаганнях всім тим, хто не отримав винагороду у вересні.

Керівництво мувінгової компанії пообіцяло, що це був не останній конкурс та через місяць планують влаштувати новий квест. Якими будуть умови нового змагання наразі невідомо. Щоб не пропустити старт та першими дізнатися про нові завдання, стежте за новинами мувінгової компанії у Фейсбуці, та беріть активну участь. Варто пам’ятати, що вдача та перемоги люблять активних людей.

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності