Слово від власниці мувінгової компанії УРА!Переїзд

Засновниця УРА! Переїзд про ріст та розвиток своєї мувінгової компанії. Один із найбільших сервісів для переїздів в Україні.
Створено: 06 Квітня 2023
Оновлено: 06 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Нова квартира чи офіс – це нові можливості і перспективи, це зміни на краще у житті, це надія, це рух до успіху

Засновник мувінгової компанії

Більшість людей, яким раніше ніколи не доводилось переїжджати, зазвичай стикаються з такими проблемами: де знайти транспорт та надійного перевізника, хто буде завантажувати всі речі, як їх правильно  упакувати та коли взагалі знайти час на все це? Перевага найму професійних вантажників полягає в тому, що ви можете переїхати, коли це зручно для вашого графіка. Потреба в мувінгових компаніях активно зростала з року в рік. 

Ідея започаткувати новий бізнес з’явилася у важкий для нашої держави 2014 рік. У період того часу не існувало професійної мувінгової компанії у Львові, яка б надавала послуги з переїзду “під ключ”. Тому рішення було однозначним - ми повинні бути першими і стати прикладом для всіх наступних. З рештою 1 квітня 2014 року ми офіційно прийняли і виконали перше замовлення. З того часу ми не зупиняємося у вдосконаленні якості та швидкості нашої роботи.

Нова квартира чи офіс – це нові можливості і перспективи, це зміни на краще у житті, це надія, це рух до успіху. Саме такими принципами я керувалася у далекому 2014 році і вони залишаються такими на сьогодні. Адже наше основне гасло – Змінюй життя легко!

Цікавою стала назва нашої компанії, яка викликає захоплення і усмішку у багатьох наших клієнтів. Переїзд це дійсно важкий крок у житті і завдячуючи професіоналізму наших працівників ми робимо так, щоб цей крок був впевнений і однозначно з позитивними враженнями.

На сьогодні мувінгова компанія УРА! Переїзд, за результатами двох незалежних досліджень, залишається лідером у м. Львові. Вона входить у ТОП-3 найбільших мувінгових компаній України. Варто відзначити, що ми стали засновниками гільдії мувінгових компанї “UAMoving”. Завдяки цьому та спільно з нашими партнерами, ми об'єднуємося у всеукраїнську мережу, яка буде мати однакові стандарти обслуговування клієнтів. 

Отже, наше завдання залишається незмінним - це створення позитивних вражень для наших клієнтів під час переїзду. Наймання нашої професійної компанії робить переїзд зручнішим і менш стресовим. Наша досвідчена команда має підготовку та ресурси, щоб правильно перевезти та упакувати цінні речі. Ми завжди готові до нових викликів, до нових переїздів.

Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності