Вантажник - допомога чи зайві витрати?

Настала година перевезення особистих речей з дачі або найманої квартири в нову квартиру чи будинок? Дуже актуальна та доречна річ, проте й клопітка справа та складне завдання. Можна ризикнути та спробувати впоратися власними силами - попросити допомоги родичів та друзів. Але виникає питання - чи зможуть вони так само швидко і якісно впоратися з завданням, як професійний вантажник? За статистикою – ні. Тому без послуг сильних чоловіків та знавців своєї справи важко обійтися.
Створено: 22 Березня 2023
Оновлено: 11 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Вантажник - допомога чи зайві витрати?

вантажники у Львові

Настала година перевезення особистих речей з дачі або найманої квартири в нову квартиру чи будинок? Дуже актуальна та доречна річ, проте й клопітка справа та складне завдання. Можна ризикнути та спробувати впоратися власними силами - попросити допомоги родичів та друзів. Але виникає питання - чи зможуть вони так само швидко і якісно впоратися з завданням, як професійний вантажник? За статистикою – ні. Тому без послуг сильних чоловіків та знавців своєї справи важко обійтися. 

Вантажник Львів чи інше місто, як обрати

Доведеться витратити деякий час та чимало сил на пошук фахівців. Але не витрачайте його на пошуки за безкоштовними оголошеннями (шахраї не витрачають гроші на рекламу, тому часто розміщують інформацію про себе на безкоштовних дошках оголошень). Такий вантажник досить того що погано працює, він може і викрасти деякі речі, а потім шукай вітра в полі

Зверніться до мережі Інтернет, тому що професіонали мають власні сторінки та сайти в соціальних мережах. Також всюди належним чином вони намагаються рекламувати свої послуги з перевезень. Це говорить про те, що їм дорога їх репутація і вони якісно виконують свою роботу.

Для початку доречно запитати про рекомендації того чи іншого вантажника у своїх друзів та колег по роботі, або скористатися рекомендаціями знайомих. Обов’язково подивитися відгуки клієнтів в соціальних мережах Інтернет. Вантажник Львів чи інше місто завжди дбає про свою репутацію у світовій паутині тому і намагається надавати якісні послуги з переїзду.

Багато мувінгових компаній пропонують клієнтам перекласти всю процедуру переїзду на себе. У перелік цих компаній входять наступні послуги: упакування дрібних та габаритних речей, розбір меблів, завантаження, доставка у місце значення і розвантаження вантажу. Перед зверненням до компанії за послугою в обов’язковому порядку потрібно укласти договір, щоб переїзд був легким, приємним, швидким та комфортним. Договір повинен містити всі зобов’язання, які бере на себе компанія. Щоб убезпечити себе від негативних наслідків, заощадити свій час, гроші та нерви необхідно скласти опис майна, що перевозиться. 

Дотримання правил вибору вантажника:

  • Не звертайтесь за випадковими оголошеннями та не наймайте робітників за ними, інакше ви ризикуєте отримати неякісну послугу. Бажано користуватися перевіреними джерелами реклами. Як правило такий грузчик мало кваліфікований і може завдати значної шкоди майну, вони навіть в описах своїх послуг пишуть неправильно слового грузщик.
  • Звертайтесь за послугою до тих компаній, які добре себе зарекомендували і які мають свій штат кваліфікованих робітників, що справно вміють працювати з різними видами вантажів і яким Ви можете довірити свій переїзд.
  • Якщо робите замовлення, уточнюйте кваліфікацію працівника, чи вантажник Львів знає добре чи доведеться все роз’яснювати. Відбуваються такі ситуації, коли за послуги перевізника та роботу вантажника пропонують аномально низькі ціни. Така ситуація часто свідчить про те, що вантажник не має ні досвіду, ні знань в даній сфері роботи. Досвідчені, професійні, грамотні вантажники не продаватимуть свої послуги дешево, адже їх робота вимагає великих силових зусиль, часу та витривалості. Загалом низькі ціни пропонують клієнтам тільки безграмотні фахівці, які можуть пошкодити товар і не понести за це відповідальності. Такі “фахівці” у світовій паутині називають себе грузщик, допускаючи дві помилки в одному слові. Годі вже і говорити про їх кваліфікацію. Скупий платить двічі, тому зазвичай шукаючи найнижчу ціну, згідно зі статистикою він заплатить вдвічі більше.
  • Звертайте увагу на зовнішній вигляд вантажника. Він повинен мати міцну статуру, бути охайно вдягненим і не мати запаху алкоголю. Важливо звернути увагу чи має вантажник фірмовий одяг.
  • Фахівець своєї справи у будь-який момент повинен мати при собі такелажні ремені, інструмент та упакування, щоб бути готовим до різних викликів під час вантажоперевезення.
  • Звертайте увагу на рівень спілкування вантажника з клієнтами. Рівень повинен бути офіційно-діловим, а не розмовно-дворовим.

Отже вантажник чи грузщик Львів

Зараз популярністю користується послуга вантажник на 1 годину. По-перше, це вигідно, по-друге зручно. Середня ціна на послуги вантажника у місті Львів складає 200 грн/год., є і такі які правлять цілих 300 грн/год. Окрім цього, є вантажник де ціна всього 100 грн/год, однак він не відповідає за зіпсоване майно та речі і доволі часто дозволяє собі приходити на замовлення не тверезим.

вантажник у Львові вантажники послуги вантажників

Львівські вантажники від УРА! Переїзд

Мувінгова компанія «УРА! Переїзд» пропонує послуги професійних вантажників, що дбайливо перевезуть побутову техніку, меблі, посуд, музичні інструменти. Наші вантажники – майстри своєї справи:

  • Вміють розібрати та зібрати меблі.
  • Мають усе необхідне: такелажні ремені та упаковку для збору, розбору, перенесення меблів та вантажу замовника.
  • Вантажники постійно проходять навчання та підвищують свою кваліфікацію.
  • Заздалегідь під’їдуть на місце, оцінять можливості виносу меблів у зібраному стані, об’єм необхідного вантажного автомобіля та варіанти упакування.

Ціна на послуги вантажника всього 210 грн/год, мінімальний виклик складає 2 год. Цього буде достатньо щоб вантажник здійснив перевезення з однієї адреси на іншу і все безпечно та якісно переїхало.

Професійний вантажник Львів чи область не має значення, замовляйте зараз.

Ми приїдемо швидко і все перевеземо!

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності