Як і де знайти кращих вантажників для переїзду у Львові

Час переїзду – період хвилюючий для всіх членів сім'ї. Особливо переживає голова родини, на якого покладена організація кожного кроку. Розуміння того, що з усім обсягом речей самостійно не впоратися – один з приводів звернення до послуг вантажників.
Створено: 16 Березня 2023
Оновлено: 11 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Як і де знайти кращих вантажників для переїзду у Львові

вантажники для переїзду

Час переїзду – період хвилюючий для всіх членів сім'ї. Особливо переживає голова родини, на якого покладена організація кожного кроку. Розуміння того, що з усім обсягом речей самостійно не впоратися – один з приводів звернення до послуг вантажників. Як правильно вибрати помічників і де шукати їхні послуги? Ми зібрали важливі поради щодо вибору вантажників у Львові.

Якими повинні бути послуги вантажника

Один з найвпливовіших пунктів при виборі вантажників у Львові — це ціна їх послуг. Розрахунок вартості робіт може проходити за різними схемами. Ідеально, коли є можливість вибору: погодинна оплата або робота вантажників цілий день. При цьому врахуйте, що коли договір укладається на умовах погодинної оплати, працівники можуть закінчити розвантаження раніше повної години. В такому випадку краще заздалегідь обговорити округлення часу і його оплату з компанією. У разі оформлення договору про надання послуги на цілий день, Ви отримаєте непогану знижку, в порівнянні з погодинною оплатою.

Далі йде стандартний список вимог до послуг вантажника:

  • тверезість;
  • пунктуальність;
  • охайність;
  • витривалість та наявність мускулатури.

Ці критерії вже варто віднести до пункту «за замовчуванням», оскільки перелік можливих переваг сьогодні значно розширився. Наприклад, людям, які планують переїзд необхідно також подумати про:

  • наявність відповідного по габаритам автомобіля, який би приїхав одночасно з вантажником;
  • можливість використання допоміжної техніки, наприклад, такелажу;
  • знання вантажника про правильне розміщення і кріплення вантажу в кузові автомобіля.

Чому варто почати пошуки з Інтернету

Самий простий і зручний на сьогодні спосіб вибрати послуги вантажників — це пошук в Інтернеті. На сайтах компаній можна одразу визначитися з кількістю необхідної додаткової сили, розрахувати вартість послуг та поспілкуватися з менеджером онлайн для уточнення деталей саме Вашого переїзду.

Що важливо, Ви побачите відгуки про компанії та список виконаних ними робіт. А значить, зможете приблизно зрозуміти схему, за якою працює фірма, відповідальність її співробітників і наскільки Вас влаштовують послуги, що надаються ними. Можливо, крім послуг вантажника, Вас зацікавить ще декілька сервісів, які полегшать Ваш переїзд. Наприклад, оренда пакувального матеріалу або вивезення сміття після переїзду. Замовлення більшої кількості послуг в одній компанії гарантує надання приємної знижки та лояльне ставлення до Вас, як до клієнта.

Мувінгова компанія або приватне оголошення?

Замовивши виключно послуги вантажників у Львові Ви отримаєте тільки завантаження-вивантаження Ваших речей. Але сьогодні можна отримати більшу допомогу, ніж просто перенесення важкої шафи.

Якщо звернутися за послугами до спеціалізованої компанії, то Вам допоможуть не тільки перенести речі зі старого місця на нове, але й правильно упакувати меблі, зберігаючи їх від появи сколів та тріщин при переїзді. На новому місці фахівці допоможуть зібрати меблі, підключити прилади і розставити все по місцях. Разом з ними на замовлення приїжджає автомобіль, що підходить за габаритами. А його кузов обладнаний спеціально для перевезень, тому збереження речей гарантована.

Отже, сьогодні вибір за Вами – яку кількість послуг з перевезення Ви хочете делегувати. Головне, визначити важливі критерії та вибрати компанію з оптимальним співвідношенням ціна-якість.

Іван Горгут - Найдосвідченіший вантажник
Іван Горгут
Найдосвідченіший вантажник
Я маю більше 12 років досвіду в організації перевезень та переїздів, як у місті Львів, так і по всій Україні. На моєму рахунку більше 1230 успішних переїздів. Обожнюю свою роботу і писати статті в блозі “УРА! Переїзд”
Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності